melissa

Hoi, ik ben Melissa Nuyttens, echtgenote van Carlo, mama van Zita, plusmama van Yanne en Luna én gepassioneerd door fotografie.

Al van kindsbeen af liep ik rond met een fototoestel in de hand. Toch koos ik na mijn middelbare studies voor een opleiding maatschappelijk werk. Dit werk heb ik jaren met passie vervuld, maar toen ik mama werd, kriebelde het om iets meer te doen met mijn andere passie, foto’s nemen.  Ik schoolde mij om tot fotografe, en stampte in 2012 foliefotografie uit de grond. Dit oefende ik eerst uit in bijberoep. Mijn garage werd omgebouwd in een kleine maar fijne studio. Maar al snel bleek dat ik verder wilde bouwen aan foliefotografie. We bouwden een gloednieuwe studio op het charmante dorpsplein van Hulste, en daar startte in 2014 mijn nieuwe avontuur.

Ik ben zelf mama en weet dus maar al te goed hoe leuk het is om mooie foto’s te hebben van je kinderen. Makkelijk is het niet om de allerkleinsten te fotograferen, maar met veel geduld en liefde, leg ik kinderen vast op de gevoelige plaat.

Het allerliefst werk ik met  pasgeboren baby’s, peutertjes (cakesmash en badje) en met feestelingen (communicanten en lentefeestelingen). Ik specialiseerde mij hierin, en met de nodige attributen en verschillende achtergronden, zorg ik voor een blijvende herinnering. Maar ik fotografeer niet alleen de allerkleinsten, ook voor gezins- en familiefotografie, huwelijksreportages en bedrijfsfotografie kan je bij mij terecht.

Ik hoop dat we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten voor een leuke babbel en een geweldige studio-ervaring.

Liefs,

Melissa

Copyright © 2020 foliefotografie | All Rights Reserved. Privacy Policy