badje

Let er zeker op dat u geen té drukke prints aantrekt, ook streepjes- en kotjesmotieven zijn te vermijden voor hun psychedelische effecten. Maar draag vooral kleren waar u zich goed bij voelt en waar u gemakkelijk in bent. Het is immers niet leuk als u bijvoorbeeld niet kan gaan liggen of zitten omdat u een te kort rokje aanhebt.

Voor een gezins- of familieshoot is het een meerwaarde als u kleren uitkiest die in dezelfde lijn liggen. Ga bijvoorbeeld allemaal voor een lente outfit. Want oma in een winterse outfit en kleindochter in een zomers jurkje, dat past niet bij elkaar.

Een kleurenmatch is ook altijd een topper. Ga bijvoorbeeld allemaal voor blauwe jeans, met een hemd of topje/bloesje in eenzelfde kleur.

U hoeft zich niet in het nieuw te steken voor de fotoshoot, maar een klein beetje aandacht schenken aan uw outfit kan wonderen doen 😉

De allerkleinsten fotografeer ik meestal op blote voetjes, want de schoenzolen ogen niet mooi op de foto. Jurkjes voor peuters en kleuters zijn ook af te raden, want bij het zitten zie je dan al te vaak het pampertje of slipje.

Succes in uw keuze 🙂 .

In de week zijn er mogelijkheden genoeg om op een relatief korte termijn een afspraak te kunnen prikken. De zaterdagen daarentegen geraken snel volzet. Wenst u op een zaterdag langs te komen, dan boekt u best enkele maanden op voorhand uw afspraak.

Voor newbornshoots vragen we om al uw afspraak vast te leggen tijdens uw zwangerschap. Pas dan bent u zeker van uw plaatsje. We prikken 2 data, binnen de 2 à 3 weken te tellen vanaf uw vermoedelijke bevallingsdatum. Afhankelijk van de bevallingsdatum, kiezen we dan het meest geschikte moment.

De communieperiode (maart tot en met mei) is een heel drukke periode. Wilt u zeker zijn van een plaatsje voor uw feesteling, dan legt u best al een paar maanden op voorhand uw afspraak vast.

Newbornshoots gaan door in de eerste 2 levensweken van jouw kleine spruit (te rekenen vanaf de vermoedelijke bevallingsdatum).

Voor newbornshoots vragen we om al uw afspraak vast te leggen tijdens uw zwangerschap. Pas dan bent u zeker van uw plaatsje. We prikken 2 data, binnen de 2 à 3 weken te tellen vanaf uw vermoedelijke bevallingsdatum. Afhankelijk van de bevallingsdatum, kiezen we dan het meest geschikte moment.

Er kan ofwel cash betaald worden, ofwel via vooraf overschrijving, ofwel met payconiq.

Te laat komen kan altijd wel eens gebeuren. Gelieve dan zo snel mogelijk te verwittigen. Hou er wel rekening mee dat er een fotoshoot na u gepland kan zijn, waardoor uw fotoshoot misschien minder lang zal duren.

Voor een peutertje/kleutertje is de komst naar de studio vaak één groot avontuur. Je kan van een kleintje niet verwachten om dit of dat te doen, want ze zijn nog zo klein. Toch kan jij als ouder helpen om de studio ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Praat in de week van de fotoshoot al af en toe over de fotograaf en de fotostudio, want anders kan jouw kleine schat serieus overdonderd zijn bij het binnenkomen. Je kan bijvoorbeeld op voorhand vertellen dat het eerst een beetje donker zal zijn, en dat er dan lichtjes gaan flitsen. 
Oefen misschien ook al een paar poses op voorhand 😉  
Breng gerust een leuk accessoire mee naar de fotostudio, die mooi oogt op de foto en die de kans op succes groter maakt (bvb een mooie teddybeer, een leuk loopwagentje, blokjes, snoepjes, een valiesje, een lange ketting…). 
En héél belangrijk: probeer ontspannen toe te komen. Want stress van de mama en papa wordt automatisch overgedragen op kindjes. 
Succes 🙂  

Een minishoot duurt een half uurtje, een gewone shoot een uur.
Kom je met je hele familie langs, dan mag je rekenen op 1 uur tot anderhalf uur. 
Voor newbornshoot trekken we 2 tot 3 uurtjes uit, want hier volgen we vooral het ritme van jouw kleine wondertje. Een voeding tussendoor, of je kleintje tot rust brengen, vormen dus helemaal geen probleem. 
Mag ik jullie vragen om stipt aan te komen, want ook voor en na u staan er fotoshoots gepland. 

Door de wisselende maatregelen is het moeilijk om hier een standaard antwoord op te geven. Volg hiervoor onze nieuwsjes die altijd up to date zijn. 

Maak je geen zorgen. De vervallen cadeaubonnen in de coronaperiode worden automatisch verlengd. 

Copyright © 2020 foliefotografie | All Rights Reserved. Privacy Policy